phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 14 Юли 2016 11:51

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" - КАКВО ПРЕДСТОИ ВЪВ ВТОРИЯ СЕЗОН?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Откраднат живот стартира с още по-големи изненади

Откраднат живот обещава да е по-вълнуващ във втория си сезон. Героите този път няма да живеят в лъжа, а ще се научат да се справят с истината.Това обещават продуцентите на хитовата лекарска поредица. В новия се сезон зрителите ще се нагледат на още по-вълнуващи и изненадващи моменти.Христина Апостолова, главен сценарист на сериала и режисьора Павел Веснаков загатнаха за рискови ситуации, в които ще попаднат част от любимите герои на култовата поредица.

Те заявиха, че екипът на болница „Свети Кирил” ще има много заплетени ситуации, от които всеки ще излезе според мирогледа, възпитанието си и чувството си на чест и достойнство.

„Ще има достатъчно рискови положения, които да държат героите на „Откраднат живот” на ръба”, обеща още режисьора на първия лекарски сериал у нас.Димо Алексиев, който играе ролята на сина на шефа на болницата – д-р Калин Генадиев, е събрал от първия сезон много разноцветни чорапи и чехли, украсени с автографи на фенове. Те му носят късмет и той няма да се раздели с тях и в продължението на сагата.

Пълна трансформация ще претърпи още една героиня в във втория сезон на „Откраднат живот”.Това е провокативната Наталия, която ще видим вече в един коренно различен образ. Тя е доста по-човечна и различна. Пиарката на болница „Свети Кирил” ще свали маската си, която дълго носи на лицето си и изненадващо под нея ще открием едно различно същество, което ще ни изуми с много неща.

За зрителите на „Откраднат живот” остават още много неизвестни въпроси. Те ще очакват с нетърпение да видят какво се случва с д-р Галя Стилянова. Стажантката, която носи детето на шефа си, доц. Захариев, ще се бори да оцелее между живота и смъртта.

Откраднат живот се завръща още по-вълнуващ

Ще продължи ли да е скрита лимонuа неговата съпруга Виолета Захариева, изиграна от Йоана Буковска?. Актьорите от сериала признават, че са се превърнали в едно огромно и щастливо семейство още в първия снимачен дeн. И им било доста трудно да съблекат белите си престилки в края на първия сезон.

 

kliuki.ws

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ