phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 12 Юли 2016 08:40

ЕПИЗОДИ 149, 150, 151, 152, 153 НА "СОФИЯ ДЕН И НОЩ"

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Предложение за брак ще видят зрителите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази седмица. Кой ще бъде мъжът, събрал смелост да попита „Ще се омъжиш ли за мен?”, и ще прозвучи ли заветното „Да”, ще стане ясно в новите епизоди от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA.

Преди това обаче доста любовни връзки ще се окажат на кръстопът. Любовта между Рая и Дани се засилва с всеки изминал ден… до момента, в който чаровната хореографка ще бъде изправена пред невъзможен избор – любовта или мечтите са по-важни за нея?

Можеш ли да повярваш отново в човек, който ти е причинил прекалено много болка в миналото? На този въпрос ще трябва да си отговори Теди. Проблем с баща й ще я изправи рамо до рамо с Марио, който ще бъде единствената й опора в труден за нея момент. Ще намерят ли двамата пътя един към друг, или веднъж предадено, доверието никога не се връща?

Моменти на изпитания предстоят и за Стела, която ще трябва да се раздели с един от най-близките си хора. Ще успее ли да се справи с раздялата, или самотата ще се окаже по-тежка, отколкото си е представяла?

Гледайте „София – Ден и Нощ” – от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA.

 

 

 

www.ekrana.info

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ