phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 08 Юли 2016 12:24

"ВОЙНАТА НА РОЗИТЕ" -8 -13 ЮЛИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В следващите епизоди на Войната на розите лъсва истината за нападението на Йонджа. Тя бълнува и сестрите й разбират за снимките. Шефкет с основание се страхува, че ако отвори очи, ще се разбере за престъплението му. Халиде упорито трови Гюлру, а тя разбира, че в супата й нещо не е наред. На Гюлфем й се иска да бъде откровена с брат си, но не се решава да му каже истината за бременността си.

Дуйгу изживява тежко раздялата си с Мерт. Халиде кани семейството си на вечеря. Чичек вижда, че Гюлру не е добре напоследък. Тя намира фотографиите на Йонджа. Джихан открива ДНК-тестът, който свързва сестра му с прислугата. Гюлру вдига скандал в дома на Халиде. Обвинява Шевкет в опит за убийство. Той е в шок от неочакваното разкритие. Семейството му се съмнява в него, но не заемат страната на врага.

Дуйгу къса чека и се сдобрява с Мерт. Танер умолява майка си да се разведе. Гюлру вижда Джихан в шок – разбира, че е видял резултатите от теста. Успява да го придума да мълчи заради бременността на сестра си. Йонджа подава жалба срещу Шевкет.

Мерт е готов да приеме бащата на любимата у дома си. Шевкет разказва за това, че е бил изнудван. Гюлру започва да се задушава – Йомер й помага. Исмаил свидетелства в полза на Йонджа, но заради изнудването се колебае.

Адвокатът на Сипахи отказва да помогне по случая с Йонджа, Чичек се заема сама със случая. Тя идва в съзнание, а лекарят предупреждава семейството й да очакват поведенчески промени. Джихан споделя с Онур тревогите си, Гюлру получава халюцинации.

Мебруре открива изцапаната с кръв риза на Шевкет и я показва на полицаите. Арестуват злодея.Онур се досеща, че Гюлфем не е бременна. Тя пък вижда съперницата си във Войната на розите – неадекватна. Халиде триумфира, че вагинята й е съсипана!

Гюлру казва на Йомер за случилото се с баща й и…се събужда в болницата. Там откриват психотропни вещества в кръвта й. Момичето обаче казва, че сама е взимала от лекарството на мъжа си. Мебруре решава да напусне дома, където е била така нещастна. Йомер отказва да помогне на брат си.

Йонджа става изненадващо добра. Енер намира жълтиците от рекета, но тя иска да ги върне. Гюлру казва на Халиде, че знае за опитите й да я убие. Заплашва я, че ще каже на Гюлфем, че е слугинска щерка. Халиде обищава да отиде далеч, ако прояви към нея последна милост. Гюлфем е разстроеа от напускането й, а Йомер подозира, че зад това стои Гюлру.

 

Йонджа е привлечена от Исмаил. В новите епизоди на Войната на розите се появява нова икономка – госпожа Мюневер. Илхан вижда как Дуйгу се грижи за баща си с помощта на любимия.

 

 

kliuki.ws

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ