phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 08 Юли 2016 09:01

"СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ" - КАКВО ПРЕДСТОИ 8 - 13 ЮЛИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Действието на Светлината на моя живот се пренася в Пакистан, където Сандия и Сурадж ще защитават честта на родината си. Продуцентите на сериала решиха, че е крайно време Сандия да прояви патриотичната си страна и да покаже на всички колко много обича родината си.

Лалима и Прамод се женят, а покрай сватбата най-неочаквано пристига и Чоту. Сандия и Сурадж изглаждат недоразуменията помежду си, а Сантош има нови вълнения — защо момчето е дошло у дома им на гости само.

Познат на Сандия я информира, че бабата на Чоту е починала, затова Сантош решава да го осинови. Бабаса приема предложението, а жена му се заема и с втора задача — да намери достойна съпруга за новия си син.

В същото време пакистанката Решам иска да замине с внучката си Арзу за Индия. Тя планира да омъжи момичето там и е много обнадеждена, че ще успее да сбъдне желанието си.

По случайност Сандия се запознава с нея при изпълнение на служебния си дълг и с интерес служа за приключенията й. Фактът, че Решам има и снимка на Чоту я кара да й отправи покана за гостуване в дома на семейство Рати.

По ирония на съдбата Чоту се среща по същото време с приятелката си Пия, на която иска ръката. Семейството обаче държи зетят да се покаже като заможен. И настояват Чоту да плати таксите й за колежа. Докато бедното момче търси пари, за да си откупи булката, Решам показва на Сантош снимка на Арзу. Двете жени много харесват децата като двойка и решават да ги венчаят.

Чоту също разбира, че Сантош му е намерила булка и казва на Пия за пакистанската му невеста. Мнимата му любима от Светлината на моя живот разбира, че новата му жена, ще му донесе куп пари и го тласка да се ожени за Арзу.

И докато двете стари жени планират сватбата, а Решам кани семейството в Пакистан, за да види булката, Чоту и Пия се забавляват заедно. Сурадж и Сандия ги виждат, но Пия скрива истината, като заблуждава съпрузите, че са само приятели.

След като всичко е уговорено Решам се връща в дома си, за да връчи на внучката си сватбения дар. Посещение на началника на Сандия обаче обърква плановете й за пътуване до Хайдерабад. Двамата със Сурадж решават да заминат заедно за Пакистан, а Викрам и Менакши обещават на Сантош, че ще посетят лелята на Арзу в Хайдерабад. Но всъщност я лъжат.

Решам и Арзу организират почетно посрещане на Сандия и Сурадж, а докато пазаруват момичето се хвали, че ще се омъжи за индиец. Непознат я чува и обижда баба й за брака с чужденец, а Сандия се нахвърля върху него, настоявайки да се разкрие.

В същото време Менакши и Викрам лъжат Сантош, че са заминали за Хайдерабад. Какво са замислили двамата в Светлината на моя живот, предстои да видим скоро.

 

kliuki.ws

Последна промяна на Петък, 08 Юли 2016 09:06

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ