phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
ДРАМА В "ТОЗИ ТВОЙ МОЙ ЖИВОТ"

Оценете статията
(0 гласа)

Основната героиня в тоталния турски хит Както още преди месец стана ясно, актрисата, която е главан героиня един от най-гледаните сериали в момента и у нас, и в южната ни съседка -  Нургюл Йешилчай", го напуска, но никой не очакваше, че това ще се случи по толкова фрапантен, драматичен и неподозиран начин, който ще обърне тотално хода на предстоящите събития в сериала! Напомняме, че се очакваше младата надежда на турското кино  Шюкран Овалъ" Шюкран Овалъ да поеме щафетата и да продължи образа на Гюлсерен, но в последствие стана ясно, че тя ще пресъздаде образа на  психоложката Айше" психоложката Айше, която вероятно от тук нататък ще бъде главната героиня в "Твоят мой живот". Никой обаче не очакваше, че последната сцена на Нургюл ще бъде такава и героинята ѝ, превърнала се във феномен и .. любимка на милионите турски зрители, ще приключи по такъв нелеп начин!

Всичко се случва по време на сватбата на   Гюлсерен и Джихан.

Уви, щастие няма да има, тъй като в края на петдесет и втори оригинален епизод от "Paramparca", излъчен по StarTV, на празничното събитие се появява наемен убиец, нает от най-големия враг на Джихан -  Харун  Харун, изигран от известния турски Баръш Фалай" Баръш Фалай, включил се в сериала с началото на втория му сезон през септември м. г. Въпреки че новият злодей в мелодрамата решава да се откаже от плана си за отмъщение, вече е късно и няма връщане назад, тъй като наетият от него убиец убива Гюлсерен на сватбата ѝ.

Трейлърът към новия петдесет и втори оригинален епизод е покъртителен! На него се вижда как тялото на мъртвата Гюлсерен бива изкарано от сватбената зала от съдебна медицина, изпускайки от ръката си брачното ѝ свидетелство с Джихан. Той е сломен и покъртен от случилото се и не може да повярва, че то е истина, а не кошмар! Не по-малко разстроени от смъртта на главната героиня са и двете ѝ дъщери -  - Хазал, като е изненадваща реакцията на момичето, което не е нейно родно дете, но е отгледала - тя е толкова тъжна и шокирана, че иска да се хвърли във водата, но майка ѝ Дилара и момичето, с което са я разменили преди петнадесет години при раждането ѝ, я удържат! Джансу също е покъртена, както и бившия съпруг на Гюлсерен - Йозкан, и нейната бивша зълва - Кериман. Безспорно обаче загубата на най-голямата си любов най-тежко преживява Джихан...

Защо настъпи този обрат във сериала? Причината е в главните герои Нургюл Йешилчай  и Еркан Петтекая. Двамата колеги са в сериозен конфликт, дори се води дело и Нургюл пожелала да напусне сериала. Затова „трябвало да я „убият”.

Какво предстои да се случи отсега нататък? Какъв ход ще поеме сюжетното развитие в "Твоят мой живот" след смъртта на Гюлсерен? Как останалите герои ще преживеят нейната загуба и как тя ще се отрази на психиката им? Ще ги промени ли и ако "да", как? Ще има ли най-сетне щастие в семейство  Гюрпънар  или предстоят още трудни изпитания? Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, изпаднал в депресия и отчаяние? Ще бъде ли това психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ? Отговорите на всички тези въпроси тепърва предстои да се разкриват!

 

Един от другите много задавани въпроси в момента е ще се отрази ли смъртта на Гюлсерен на блестящите рейтинги, които "Твоят мой живот" (Paramparca) отчита вече повече от година? Ще свикнат ли зрителите да гледат сериала без най-важния образ в него - главната героиня, или в знак на протест и несъгласие със случилото се в него ще спрат да го следят и така рейтингите му ще се понижат? Ако да, с колко и ще бъде ли понижението в интереса към проекта решаващо за неговото продължаване?

 

Източник: zajenata.bg

Последна промяна на Сряда, 25 Май 2016 11:17

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ