phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 21 Май 2016 13:27

ПРЕДСТОЯЩО В "СВЕТЛИНАТА НА МОЯ ЖИВОТ"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Светлината на моя живот: Сурадж спасява Сандия от терористи

Сурадж ще спасява Сандия от терористи, а бъдещето на брака му с Лалима отново ще бъде под въпрос. Двамата съпрузи ще се изправят един срещу друг в ново предизвикателство и ще трябва да решат какво ще правят с бъдещето си.

Сандия прави опит да осуети атентата, но е заловена от Шекхар, благодарение на Манджари. Той я оковава й и разкрива плана си. Саджни вижда какво се случва и решава да помогне на приятелката си.

Инцидент с огън наранява жестоко Лалима, но Сурадж успява да я спаси. Докато са в болницата, той вижда снимка на Сандия и решава да я потърси. Сурадж пък случайно открива снимката на Сандия преоблечена като танцьорка. Той разкрива на Вед, че майка му е жива и ще я открие на всяка цена. Двамата обаче се разминават, тъй като Сандия се укрива.

Докато съпругът й стига до гората, където е лагерът на бандитите, Сандия успява да се освободи. Тя се среща с Бхарат. Сурадж също се натъква на сътрудника на Сандия и го разпитва за жена си. Той обаче го заблуждава, за да не застраши мисията й. Съпругата му пък успява да се скрие от него, докато бяга забулена.

Шекхар отново залавя Сандия и вече е готов да я убие. Единствено бързата намеса на Саджни предотвратява най-лошото. Тя съобщава на Сурадж за опасността над съпругата му, а той разкрива на Бхарат, че ще нахлуе в селото като член на „Гарджана”. Най-накрая и полицаят получава разрешение да действа и организират акцията по освобождаването на полицайката.

Шекхар обаче се оказва още една крачка пред героите от Светлината на моя живот. Той се явява при министъра и заявява, че иска да се предаде и да разкрие всички в организацията. Бхарат предупреждава министъра, че това е измама и се оказва прав. В същото време терориста готви екзекуцията на Сандия.

 

Самият Сурадж успява да поговори със Сандия през стените на ареста и получава указания да упои терористите, за да я спаси. Опитът му едва не се проваля, когато разбира, че техните планове също са да упоят Сандия. В крайна сметка всичко приключва с размяна на успокоителните и охраната е приспана. Сурадж прониква в ареста, но Сандия вече е избягала. А по ирония на съдбата, неин спасител се оказва другия голям терорист в организацията — Химаншу, който е избягнал атентата във влака.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ