phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 14 Ноември 2017 19:17

"СЕГА И ЗАВИНАГИ": ЩЕ ЛЪСНЕ ЛИ ИСТИНАТА ЗА БРАКА МЕЖДУ ЙИИТ И НУР?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Иджлял се намесва в разправията между двамата братовчеди.

Нур прави фотосесия със същия фотограф, на който Йиит разбива фотоапарата.

Фърат обяснява на Иджлял, че мъжът й е ревнивец и че Йиит я ревнува от него. Двамата се опитват да успокоят Иджлял. Айтюл настоява вече да си тръгват. След като напускат фирмата, Фърат казва на Йиит да спре да го напада, защото го е спасил.

Иджлял започва да се кара на майка си. Айтюл отговаря, че като майка не иска да говори за тези случай. Иджлял се радва, че мъжът й я ревнува.

Фърат настоява Йиит да остави Нур да опита, а той няма да допусне да опорочат работата на модела.

Таяр продължава да мърмори на Хафизе, като я обвинява, че Нур е все още в семейството му. Смята, че момичето е излязло от правия път и се кани да се разправя с нея.

Елмаз звъни на Джахит. Той не й отговаря. Тя му се кани да му отмъсти.

Мерт скучае. Иска да си играе с Нур. Хафизе не може да се оправи с него. Момичето се появява и той се радва. Мерт се радва, но Хафизе е сърдита на племенницата си.

Иджлял продължава да си мисли защо Йиит я ревнува от Фърат. Когато двете с Айтюл се прибират вкъщи виждат, че Нур е с детето. Иджлял е решила да говори с нея. Старата прибира детето. Бавачката и Иджлял сядат да пият кафе. Майката на Мерт пита как срамежливо момиче като нея е станала модел. После развива една теория, че Нур е намерила лесен начин. Иджлял започва да упреква Нур, че е станала модел, докато е бавачка. Предлага Нур да направи своя избор. Или да се откаже от манекенството, или да остане бавачка. Айтюл звъни на Йиит и му разказва за разговора между бившата и настоящата му съпруга. Той й обещава да поговори с Нур.


Момичето решава да се грижи за Мерт безплатно. Иджлял казва на Нур, че с тази заплата може да си наеме апартамент и да живеят заедно с Фърат. Нур обяснява, че нямат връзка с работодателя.

Хафизе се кара на племенницата си. Нур решава да даде отговор на въпросите на Таяр.

Айтюл се опитва да изгони Фърат от къщата. Той казва, че Йиит не иска да си тръгне от имението. Айтюл си мисли, че племенникът й иска да държи братовчед си близо до него.

Таяр е ядосан на твърдостта на Нур.

Иджлял чува, че Фърат и Йиит имат две тайни. Тя разбира, че Фърат е влюбен в нея.

Нур твърди, че не е сгрешила. Емин се намесва и упреква братовчедка си. Таяр също се кара на племенницата си.

Йиит се прибира и става свидетел на скандала. Хафизе упреква момичето, че е метреса на господина. Йиит се намесва и кара прислугата да се извини на Нур. Тогава Йиит хваща момичето за ръка и съобщава на Хафизе, че Нур е законната му съпруга. Емин пита дали наистина са женени. Хафизе също не вярва. Тя си мисли, че Иджлял е съпруга на Йиит.

Фърат упреква Айтюл, че е взела грешното решение като е омъжила дъщеря си за грешния човек и е пренебрегнала неговите чувства. Той се чуди как да отмъсти на Йиит за нещастието, на което е обрекъл Иджлял.

Подслушвайки разговора, Иджлял разбира всичко, но Назан я издава и Айтюл и Фърат се чудят какво да правят.

Йиит обяснява всичко на семейството на Хафизе. Извинява се на тях, че не е постъпил както трябва. Таяр обещава, че ще крият всичко и че няма какво да правят. Хафизе обаче нищо не казва.Иджлял се е затворила в стаята си. Айтюл и Фърат не могат да я успокоят. Назан се опитва да разбере какво става.

Иджлял не може да приеме думите на Фърат. Чуди се какво означава това, което е разбрала.

Фърат още въздиша по любимата си, когато тя иска обяснение от него.

Таяр ги благославя. Йиит целува ръката на Хафизе. В това време се прибира Елмаз. Йиит казва на лелята да се помоли за тях. Таяр дава благословията си. Нур му целува ръка. Йиит по принуда само му хваща ръката. Казва му, че той за Нур не е бил баща. Елмаз с половин уста им пожелава щастие.

Нур пита дали Йиит е осъзнал какво е направил.

Иджлял настоява да разбере истината за брака си от Фърат. Той се опитва да се измъкне. Казва й че е безумно влюбен от години в нея. Иджлял отхвърля чувствата му и гони Фърат отимението. Той заявява, ч еще остане в имението заради нея. Иджлял продължава със заплахите си към Фърат.

Нур пита Йиит как се е пречупил и е признал, че са женени. Той отговаря, че не може да позволи семейството й да я тормози. Тогава Нур казва, че е говорила с Иджлял и че няма да сеоткаже от кариерата си като модел, но ще се грижи и за Мерт. Казва на Йиит, че много го обича и че не може да се откаже от брака им, но иска двамата с Йиит да обсъдят проблемите, които имат като едно семейство.


Източник: Теленовелас

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ