phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 22 Октомври 2017 12:04

"ПРОСТИ МИ"- ХАСРЕТ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Седат разговаря с адвоката си и узнава, че Фериде трябва да бъде негова съпруга две години, за да получи той наследството си. Седат се заклева да спаси живота на Фериде. След като заблуждава Мурат за чувствата си към него, Рейхан напуска дома на Козан.

Джунейт разкрива на семейство Козан, че Фериде е болна. Малко след като споделя тъжната новина с Осман, Джунейт взима повторните изследвания на Фериде. Според резултатите тя е напълно здрава.

Солмаз и Хасрет правят опити да се свържат с доктор Ахмет и да го предупредят, че Джунейт го търси, за да разговарят за първоначалните изследвания на Фериде. Отбиват се в кабинета му, но за тяхно съжаление по същото време и Джунейт го посещава. За да прикрие истинската причина за посещението си, Хасрет заблуждава Джунейт, че е бременна. Нериман - майката на Махир, се запознава с Кадер. Демир заблуждава Бахар, че е намерил донор за Юсуф извън страната. Докато семейство Козан търси Рейхан, Ферман я вижда на улицата и я приютява в нает апартамент. Кемал обвинява Демир , че намеренията му към Бахар и Юсуф са користни. Умут споделя подозренията му. Демир се среща с жената, на която е дал истинското бебе на Инджи и Кемал, разменено по негово нареждане веднага след раждането. Планът му е да бъде донор на Юсуф.


Джунейт споделя с Фериде, че е здрава а изследванията й са били подменени. Бахар открито проявява недоверието си към Кемал. Приемната майка на бебето на Инджи се опитва да избяга, но Демир я връща и й отнема детето. Поверява го на грижите на Есма.

 

Джунейт се досеща, че по някакъв начин Седат е принудил Фериде да стане негова съпруга. Среща с нея и й споделя, че Хасрет е бременна. Хасрет признава на Солмаз, че не е била с Джунейт и няма как да е бременна. Есма посещава дома на Бахар и Демир ден преди операцията. Кемал я разпитва за решението й да стане донор и уклончивите й отговори засилват съмненията му.


Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ