phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 12 Октомври 2017 14:42

"ПРОСТИ МИ" - РАНЯВАТ ФЕРИДЕ, СЕДАТ РАЗБИРА САМОЛИЧНОСТТА Й

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Кемал успява да спре Инджи. Тя не може да напусне Турция и подава жалба срещу него. Той е арестуван за кратко време.

Фериде посещава дома на Джунейт с намерението да му разкаже за болестта си. Там е обхваната от ревност и споделя с Хасрет, че няма да попречи на брака й с Джунейт. Фериде забелязва, че Хасрет използва нейния парфюм, за да привърже Гюнеш към себе си. След редица изследвания лекарите потвърждават, че Юсуф може да бъде излекуван. Махир и Кадер решават да не отлагат сватбата си. За учудване на Бахар и Кемал заключението на лекарите е, че Ада не е подходяща за донор на Юсуф.

Седат моли Фериде да получи  записите от камерата на ресторанта, в който е бил по време на престъплението. Тъй като не желае да безпокои Джунейт, Фериде решава сама да ги вземе. Султан посещава имението на Козан. Готова е на всичко да постигнете целите си, предначертани още преди месеци. Джунейт научава, че Седат е насочил зареден пистолет срещу Фериде. Седат скрива причината за това, но Джунейт се заклева да научи истината. Султан заплашва Рейхан и й напомня за споразумението да роди дете на Ферман.


Лекарите предлагат на Бахар гинекологична интервенция, чрез която тя и Кемал да имат второ дете, което да стане донор на Юсуф. Фериде посещава ресторанта, където Седат и Джунейт са били по време на убийството, за което е обвинен Седат. Собственикът се досеща, че Седат я е пратил и я заключва в ресторанта. Джунейт прониква в сградата и й оказва помощ. Фериде е леко ранена и е настанена в болница. Бахар решава да се подложи на операцията. Умут заблуждава Демир, че ще заведе Бахар на почивка. Така осигурява нужното време на Кемал и Бахар.

Мурат забелязва, че след посещението на Султан в Анкара Рейхан го избягва. Споделя това с Ферман, който подслушва разговор между Султан и Рейхан. Узнава за споразумението им,  но скрива истината от Мурат. Фериде получава записа, оневиняващ Седат, и започва да го шантажира, да освободи приятелката й Мелек. Ферман разпитва Рейхан за плана на Султан тя да забременее от него. Рейхан признава за дълга на баща си и намеренията на Султан. Ферман настоява Рейхан да заблуди Султан, че очаква дете. Джанет открива, че сметката му е преведена огромна сума пари от името на Седат. Опитва се да се свърже със Седат, но той не отговаря. Азиз се обажда на стар свой приятел - лекар. Възнамерява да намери медицинско лице, което да излекува Фериде. Назире посещава Фериде в дома на Седат. Седат й предлага да работи в дома му като домашна помощница. Назире приема. Джунейт решава да разкаже на Седат, че Зехра е неговата изгубена съпруга Фериде.

Бахар се подлага на първата операция. Успешният й край  сближава Кемал и Бахар все повече. Джунейт посещава Седат и настоява да му възвърне парите от сметката. Седат признава, че това са парите от баща му. Тогава Джунейт му признава, че Фериде и Зехра са едно и също лице. Ферман разпитва Султан защо притиска Рейхан да забременее от него. Султан не дава смислен отговор. Тогава Ферман я заблуждава, че е готов да има дете от Рейхан. Султан си тръгва успокоена. Ферман поставя условия на Рейхан да напусне дома на Козан и да не се вижда повече с Мурат, докато не се роди детето на Йълдъз. Демир се досеща, че Бахар и Кемал са заедно и за пореден път се заканва да ги раздели.

 

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ