phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 06 Октомври 2017 15:56

"ПРОСТИ МИ" - ИНДЖИ НАПУСКА С ХИТРОСТ БОЛНИЦАТА, В КОЯТО Е ЗАКЛЮЧЕНА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Демир заблуждава Бахар, че е напуснал страната. Проследява Кемал и вижда, че той се среща с Бахар. Кемал и Бахар решават да преместят новородената Ада, за да може след проведеното лечение да бъде подготвена за донор на Юсуф.

Инджи узнава, че Юсуф е настанен в болница, и че Бахар и Кемал всеки ден го посещават.

• Джунейт отива в дома на Седат, за да поеме грижата за Фериде. Тя успява да напусне апартамента, но Джунейт я проследява и с голяма изненада узнава, че Зехра и Фериде са едно и също лице. Охраната, назначена от Седат, го обезврежда. Джунейт припада и Фериде нарежда да бъде преместен в къщата. Джунейт идва в съзнание. Фериде го заблуждава, че Седат я е спасил от пожара във вилата и затова тя се е омъжила за него. Обвинява Джунейт, че й е изневерил и това я е възпряло да се върне при Гюнеш

• Решена да си отмъсти, Инджи проследява Бахар и в удобен момент насочва срещу нея оръжие. Демир я убеждава да не стреля. Признава на Инджи, че Кемал се е оженил за нея единствено, за да спаси Юсуф. Инджи се съгласява да му съдейства и да разделят окончателно Бахар и Кемал.

• Бахар и Кемал преместват Ада в друга болница. Инджи и Демир успяват да вземат детето. Инджи се обажда на Кемал и споделя, че знае за болестта на Юсуф.

• Джунейт настоява Фериде да напусне Седат и да се върне при него. Тя отказва и дори гони Джунейт от дома си. Фериде решава да се покаже пред роднините си. Отива в дома на баща си и го открива в безсъзнание. Намира и прощалното му писмо. Откарва го в спешното отделение на близка болница.

• Инджи споделя с Демир, че възнамерява да напусне заедно с Ада Турция. Демир я заключва в отдалечена къща. Джунейт пита Седат дали е спасил Фериде от пожара. Той отрича това да се е случило. Кемал узнава адреса на Инджи.


• Ейлюл посещава баща си в болницата и там вижда Фериде. Инджи се свързва със сестра си и с нейна помощ урежда бягството си от Турция. Хасрет узнава, че Рейхан е пристигнала в Анкара, за да се опита да забременее от Ферман. Фериде посещава имението на Козан и се явява пред семейството. Единствено Осман се досеща, че тя се е укривала, тъй като й остава малко живот.

• С хитрост Инджи успява да напусне къщата, в която е заключена. Докато Демир обикаля празните стаи, Кемал се появява пред вратата. Демир се скрива. Умут и Кемал нахлуват в дома. Кемал се досеща, че Инджи ще напусне страната с помощта на сестра си - Шебнем. Решава да я открие чрез хората, изработващи фалшиви документи. Посещава я на път за летището и й отнема детето. Инджи подава жалба срещу него и полицията й връща Ада. Кадер моли Махир да отлoжат сватбената си церемония заради болестта на Юсуф.

"Тв.Сага"


Последна промяна на Петък, 06 Октомври 2017 16:00

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ