phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ"- НОВО УБИЙСТВО РАЗДИРЯ ДВОРЕЦА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Сафийе Султан упреква Хандан, че е посегнала на живота на Мустафа. Хандан разрешава на Халиме да се върне в двореца.С афийе се сърди на  Хандан, Кьосем и Халиме, че са се наговорили да скрият от владетелят покушението върху брат му, но припомня на Хандан, че Дуду ще ги издаде. Хадже Ага се опитва да убеди Дуду, да не уведомява Султана, но тя категорично отказва. Хадже нарежда да я удушат  с възглавница. Кьосем обещава да не разгласява престъплението, ако Мустафа остане в безопасност.

Ахмед се завръща в Истанбул, след като е разгромил джелялите и обявява пред царедворците, че неговата фаворитка Раша очаква дете от него.

Кьосем заявава на Раша, че независимо, че очаква дете от Султана, тя ще остане неговата фаворитка. Сафийе Султан заплашва Кьосем, че ако не признае на Ахмед, че Хандан се е опитвала да отнеме живота на Мустафа ще убие баща й.

 

Фахрие показва писмата, които уличават Дервиш  и го предупреждава, че ако не освободи братята Гирай, ще предостави писмата на Ахмед. Дервиш споделя пред Хандан, че Фахрие го  шантажира. Хандан го моли да не казва нищо на Ахмед, а да напусне двореца. Дервиш признава, че раздялата с нея е равносилна на смърт за него...

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ