phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД НА "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - САФИЙЕ СУЛТАН ГОТВИ ИЗНЕНАДИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Сафийе привидно се готви да напусне двореца, когато симулира припадък в присъствието на Ахмед. Султанът проявява съпричастност и позволява на баба си да остане в двореца, докато тя почувства подобрение в здравословното си състояние.

Дженет разказва на Кьосем, защо има този белег на лицето. Тя го е получила от друга наложница, която решила по този начин да й отмъсти, заради вниманието на Султана.

Енцо е пленен от Насип ага.

Ахмед получава информация от Зюлфикяр, че наложницата Раша, която е бременна, е пленена от  бунтовниците. Ахмед  Султан се счита за длъжен да я спаси, събира свитата си и се отправя към бунтовниците. Хандан смята, че се подготвя клопка за сина й и изпраща Дервиш след тях.

Сафийе вече е научила, че Ахмед е напуснал двореца  и столицата, затова решава бързо да действа. Предлага на Халиме да възкачи на престола Мустафа. Сафийе дава срок от едно денонощие, за да вземе решение и й уговаря тайна среща. Хадже ага докладва на Хандан и Кьосем, че Сафие е посетила Халиме и че тук нещо се крои.

 

Сафийе твърди пред Хандан, че Халиме й е предложила да я остави в двореца, ако тя подкрепи преврата срещу Ахмед. Ще й повярват ли?

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ