phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - КЬОСЕМ ОБЯВЯВА, ЧЕ ТЯ Е ФАВОРИТКАТА НА СУЛТАНА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Арестуват Шахин в следващия епизод на „Великолепният век: Кьосем”, а поддръжниците му са наказани с отнемане на превилегиите. Братята Гирай са затворени в „Седемте кули”. Ахмед убива Батур, посегнал на живота на Анастасия. Тя приема исляма и името Кьосем. Настоява пред Хадже ага да не водят други наложници при султана, пише "Жена на върха".

Сафийе е непреклонна – принуждава дъщеря си да се омъжи за Дервиш паша. Насип праща по Дженет пръстена на Енцо. Ахмед заточва баба си в Стария дворец, тя прави всичко, за да остане в центъра на властта. Изпраща хора да отвлекат Енцо.

Зулфикяр ага съобщава на Ахмед, че бременната Раша е пленена от бунтовниците. Отиват да я спясят. Сафийе разбира, че Ахмед е далеч и заговорничи с Халиме да сложат синчето й на трона. Зад гърба й сее интриги пред Хандан. Тя хвърля старата си съперница в тъмница.

Рейхан ага се оказва спасен от рибари. Отива пред братята Гирай и им казва, че ще ги спаси. Хандан заповядва да убият тайно Мустафа, но навременната поява на го спасява. Ахмед спасява Раша. Рейхан дава на Фахрие доказателство, че Дервиш ага е убил стария султан.

В очакване на падишаха султанките не спират с интригите и задкулисните си войни. В двореца научават за бъдещото дете на Ахмед, но Кьосем е различна – обявява пред Раша, че тя ще си остане фаворитката на султана.Дервиш и Хандан се оказват влюбени. Фахрийе го изнудва, за да освободи любимия й от затвора. Сафийе опитва да убие бъдещия си правнук, но Раша не изпива до край отровната течност. Тя обвинява Кьосем за неразположението си.

 

Любимката на султана освобождава баща си, но Сафийе изпраща хора да ги заловят. Момичето се съгласява да й помогне, за да спаси баща си. Ахмед мечтае да покори Рим. В следващия епизод на „Великолепният век: Кьосем” освобождава любимия на леля си, но не и брат му.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ