phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 29 Юни 2017 10:25

АНАСТАСИЯ ЦИЛИМПИУ: КЬОСЕМ Е ЖЕНА ЗА ВЪЗХИЩЕНИЕ

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Трудно ли беше да се превъплътиш в образа на Кьосем?

- Да, но към днешна дата съм убедена, че се справих достойно. Съвпадението на имената ни ми помогна да се почувствам по-при­вързана към екранната си героиня. За мен това беше голямо предизви­кателство, но съм упорита и не се отказах пред първото затруднение. В Анастасия бушува ураган от чувства. Изпитва гняв към турците, които я отвличат от дома Й. За да пресъздам образа й правдоподобно, с един поглед трябваше да изразя хиляди чувства, което не беше лесно за начинаеща актриса. Беше късмет да участвам в толкова скъпа продукция с толкова страхотни актьори.

Владееше ли турски, преди да те поканят за ролята?

- Не. Затова и в началото ми беше много трудно. Посещавах уро­ци, но трябваше да работя усърдно, за да отстраня акцента си. С помо­щта на колегите си успях да се спра­вя с това предизвикателство.

Лесно ли намери общ език с Екин Коч, който интерпретира сул­тан Ахмед?

- С Екин се сприятелихме много бързо. Забавлявахме се по време на снимки и постигнахме добра екранна химия. За двама ни беше незабрави­мо преживяване да работим заедно.

Какво почувства, когато се за­позна с историята на Кьосем?

- Животът й е като странна игра на съдбата. Тя е невероятна жена,

изпитваща едновременно болка и  радост. Кьосем се отказва от омразата в името на любовта, която изпитва  към султана. С времето се превръща в най-влиятелната дама в Османската империя. Трудно е да не й се  възхищаваш. Берен Саат, с която се запознах по време на снимките,  е невероятна в този образ. Съжаля вам, че нямах възможност да работя с нея по-дълго. Сигурна съм, че щях да науча много от нея.

С какво се занимаваш в момента?

- Продължавам с уроците по актьорско майсторство и усъвършенствам турския си. Желая да се  запиша в специализирано висше учебно заведение. Надявам се да имам възможност за професионална I реализация както в родината си, така  и в Турция.

 

в."ТвСага"

Последна промяна на Четвъртък, 29 Юни 2017 10:34

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ