phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - 63, 64, 65, 66 ЕПИЗОДИ

Оценете статията
(0 гласа)

От всички деца на Гюрпънар само за Джансу има надежда в следващите епизоди на „Твоят мой живот”

Озан намира пристан при Йозкан, а Джихан помага на Екрем да се спаси. Не може да спре материала за Дилара. Научава какви ги е забъркал Рахми и го гони от хотела. Озан и дядо му се настаняват в дома на Кериман.

Асуман донася ценната информация за племенника си на Дамир. Настоява да се сближи отново с Хазал. Азра и лелята заговорничат, за да разделят влюбените. Дилара разбира, че акциите на Харун са вписани на името на големия им син. Дамир не е съгласен да продаде дяла си на Гюрпънар. Въвежда братовчед си Шахин в бизнеса, пише Жена на върха.

Йозкан се опитва да помогне на Джихан, но Дамир успява да привлече вниманието на Озан. Убеждава го че е жертва на Харун и иска да работят заедно. Озан му дава благословия да бъде с Хазал. В следващия епизод на „Твоят мой живот” Асуман прави отчаяни опити да възвърне доверието на Хазал. Благодарение на стара позната на Джихан Джансу започва да работи с деца. Решава се да се оперира, за да се спаси от Паркинсона.

Дилара губи Алаз в парка, но непознати й го връщат. Дамир води Хазал при скъпа негова родственица. Дава й пръстен. Озан поема холдинга на Харун. По настояване на Рахми взима Йозкан за помощник. Рахми спасява живота на Екрем, който не иска да говори с него. Благодарение на Азра Джихан се убеждава, че Хазал има връзка с Дамир. Азми слага подслушвателно устройство в колата й.

Дамир се опитва да накаже Асуман заради информацията, но Шахин доказва вината на Азра. В крайна сметка Джихан нахлува във вилата на Янков, докато любимата му е там. Хазал е отведена на сила и затворена в имението. Дилара изхвърля пръстена й в морето. Асуман обаче успява да й даде телефон.

Джихан се опитва да спаси сина си от комара. Озан обаче е все по-безрасъден.Асуман взима личната карта на Хазал, за да могат да се оженят с Дамир. Озан и Явуз вилнеят с непознати момичета. На сутринта непрокопсаният син на Джихан се събужда до мъртво момиче. Звъни на баща си, за да му помогне.

Рахми пречи на Екрем да се самоубие. В последния епизод на „Твоят мой живот” Джихан се опитва да спаси Озан от кашата, в която се е забъркал отново. В същото време Хазал пише прощално писмо преди да избяга с любимия. Джансу се опитва да я вразуми, но не успява да я спре.

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ