phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ

Оценете статията
(0 гласа)

Дениз вдига скандал на баща си, че е изпратил цветя на Джансу. Предупреждава Бурхан да стои далеч от тях.

Йълдъръм отива при Джихан. Бащата на Джансу споделя с него, че някакъв професор ще идва на семинар и ще прегледа момичето. Ще трябва да се направи мозъчна операция. Джихан се самообвинява за всичко.

Чаатай се вижда с Махиде. Тя иска телефонния номер на Бурхан. Чаатай съобщава на лелята, че Озан е подал сигнал срещу Харун и племенникът е бил на разпит в полицията.

Адвокатът съобщава на Харун, какво е сторил доведеният му син.

Махиде разпитва за Бурхан. Чаатай й разказва за тъмното му минало.

Йозкан търси роднина на Гюлсерен, за да разбере дали в нейния род има някой, който да е болен от Паркинсон.

Чаатай звъни на Бурхан. Махиде говори с него. Двамата си уговарят среща. Махиде го посреща в дома си. Разказва му за смъртта на Хаял и на Айше. За всичко Махиде обвинява Джихан. Казва на Бурхан, че двамата имат общ враг.

Йозкан не открива роднината си. Съобщава на Джихан.

Кериман инсценира бъбречна криза и си тръгва от работа.

Джансу изпуска списанието и не може да го вземе.

Озан казва, че се чува с Джансу, но не е ходил при нея, защото нещо го спира. Показва на баща си, че е купил подарък за двамата младоженци, но не събира смелост да им го подари. Джихан го моли да ходи да вижда сестра си, дори ако трябва да остане да живее при тях. Озан е много отчаян.

Дениз дава лекарството на жена си, но чете упътването. Джансу също чете какви могат да бъдат евентуалните последствия за бременността. Момичето изплюва хапчето, след като Дениз излиза навън.

Митхат отива в кабинета на Хазал. Пита я дали всичко е наред. Тя се извинява за партито, но му казва, че сестра&nbsp;<span style="text-align: center;">ѝ</span>&nbsp;е болна от Паркинсон и затова е отчаяна. Хазал също се чувства гузно&nbsp;заради отношението й към Джансу.

Кериман отива в дома на Бурхан. Той се прибира от срещата си с Махиде. Кериман го забелязва и се влюбва в него. Веднага се преструва на болна и се опитва да припадне в ръцете му. Бурхан е много грижовен към нея. Кериман измисля една история. После казва на Бурхан, че Джансу е болна от Паркинсон.

Хазал отива в дома на Джансу. Двамата с Дениз се изненадват. Тя ги поздравява, че ще си имат бебе. Хазал е разстроена, защо досега със сестра си са се карали толкова много. Дава им подарък. Джансу го приема и прощава на сестра си.

Митхат звъни на Хазал. Тъкмо да я покани да отидат на среща и по телевизията съобщават за ареста на Харун.

Една мистериозна жена също гледа новините...

Асуман и Хазал също научават причината за ареста на Харун. Отиват и съобщават на Харун за репортажа.

Мистериозната жена слага снимка на Дилара на таблото със снимки на враговете си.

Хазал вдига скандал на Харун и Дилара. Обвинява пастрока си в убийство. Харун се ядосва и се разпорежда двете с Асуман да се приберат по стаите си. Все още гневен той казва на Дилара, че Озан е подал сигнала в полицията.

Дилара обвинява сестра си, че е подшушнала на журналистът за ареста. Асуман от своя страна прехвърля вината към Джихан.

Джансу се опитва да върже косата си, но не може, Дениз я спасява от неудобство, като казва, че я харесва с разпусната коса. Инджи отива в дома на Дениз. Опитва се да оневини Бурхан. Инджи разказва на Дениз истината за майка му. Казва на младежа, че комисарят е бил чудовище. Дори двете с Нергиз са се опитвали да избягат от насилието, но полицаят едва не ги е убил.

Инджи се разкайва пред Бурхан, че е излъгала сина му, за да ги сдобри. Дениз е раздвоен.

Харун съобщава на Дилара, че отива да оправи кашата, която Озан е направил. Двамата се скарват, защото той отказва да предаде леля си. Дилара му поставя ултиматум и той звъни в полицията.

Полицаите арестуват Махиде. Харун наблюдава тази сцена.

Асу отива при Джандан. Пита я дали тя се е обадила на журналистите. Джандан отрича. Моли Асу да й разкаже всичко подробно.

 

 

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ