phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ОТКЪДЕ ДЖАНСУ НАСЛЕДЯВА БОЛЕСТТА НА ПАРКИНСОН?

Оценете статията
(0 гласа)

Родителите на Джансу издирват болни от Паркинсон в рода й. Бурхан изпраща цветя на снаха си, Дениз ги вижда и му вдига скандал. Харун разбира по чия вина са го арестували. Махиде и Бурхан заговорничат срещу Джихан.

Под влияние на Митхат Хазал отива да види Джансу. Двете най-после се помиряват и се държат като сестри. Инджи се опитва да оневини Бурхан пред сина му, пише Жена на върха

Харун предава леля си в полицията. Дилара го моли за прошка. Селма отива при Джихан с молба за работа. Предлага му доказателства, че Харун е свързан с балканската мафия

Махиде обявява един милион за награда на този, който открие Рахми. Озан слага подслушвател на телефона на Хазал. Така с баща си разбират как Махиде я изнудва. Двамата отиват в имението, за да се видят с Хазал. Дилара не разрешава да отидат в полицията. Дъщеря й бяга от имението.

В последния епизод за седмицата на „Твоят мой живот” Джансу научава, че майката на Гюлсерен е страдала от Паркинсон. Джихан иска от Махиде ножа, с който дъщеря му е пробола Йозгюр. Лелята на Харун обаче не го дава.

Последна промяна на Неделя, 09 Април 2017 15:43

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ