phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - НА ДЖАНСУ БЛОКИРАТ КРАКАТА, СПИРА ДА СЕ ДВИЖИ, УДРЯ Я МОТОЦИКЛЕТ

Оценете статията
(0 гласа)

Асуман отива в магазина и казва на Дилара, че Харун е арестуван за убийство.

Дилара вдига скандал на сестра си.

Харун дава показания в участъка. Твърди, че няма нищо общо с този случай. Дилара го чака там. Един непознат снима с телефона си срещата им.

Дениз напомня на Джансу, че трябва да се видят с невролога. Момичето се изнервя и отказва.

Бурхан изпраща охрана след младоженците. Дениз не слуша жена си и я кара към болницата. Джансу го умолява да не ходят. Той се съгласява и я оставя на крайбрежната. Бурхан спира с колата си и я моли да поговорят.

Харун предлага на жена си да отидат да посрещнат Нова година извън страната. Тя му отказва. Не е съгласна да празнуват заедно. Харун отново я обвинява, че продължава да го смята за виновен. Предлага й да си тръгне, ако му няма доверие. Дилара се съгласява. Очаква от него да подаде сигнал срещу леля му.

Бурхан моли Джансу да говори с мъжа си, да не го зачерква. На тръгване Джансу получава криза. Блокират краката й. Бурхан я вижда, а един моторист я блъска, преди свекър ѝ да се притече на помощ.

Дениз се оплаква на Джихан от твърдоглавието на жена му. Бурхан се обажда на сина си и му казва, че Джансу е претърпяла инцидент. За радост тя е добре. Бурхан още повече се ядосва, че Джихан и Дениз не го допускат до снаха му. Лекарят пита Джансу дали е вярно, че се е схванал крака. Джансу се притеснява само за бебето.

Дилара се връща в магазина, но Джихан й  се обажда и ѝ съобщава за инцидента с дъщеря им.

Лекарят съобщава, че болестта на Паркинсон е нелечима и ако състоянието на Джансу се влоши може да се наложи да прекратят бременността.

Хазал дава разпореждания на персонала, но забелязва Митхат.

Кериман се свързва с Харун. Изпраща му снимките, които е направила на Джихан и Дилара в болницата. Харун вижда на снимката, че са прегърнати.

Джансу изпада в депресия заради кризите, които получава. Не иска да приеме, че е болна. Настоява за второ лекарско мнение.

Джихан споделя с Йозкан състоянието на дъщеря му. Интересува се дали в семействата на Йозкан и Гюлсерен е имало болни от Паркинсон.

Харун звъни на Дилара и се интересува дали е при Джансу или са заедно с Джихан.

Джансу получава цветя от Бурхан. Дениз се възмущава. Тръгва да търси баща си.

 

Дилара се обажда на дущеря си. Махиде и Чаатай подслушват телефона й и разбират за отношенията между Бурхан и сина му.

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Петък, 07 Април 2017 09:13

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ