phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ЩЕ СЕ ПОМИРЯТ ЛИ ДВЕТЕ СЕСТРИ ДЖАНСУ И ХАЗАЛ?

Оценете статията
(0 гласа)

Асуман се опитва да открадне съпруга на сестра си в следващите епизоди на „Твоят мой живот”, арестуват Харун за убийство

В следващите епизоди на „Твоят мой живот” Джансу и Хазал най-после стават истински сестри, но преминават през ада на тайните си, пише Жена на върха.

Асуман тършува из имението и намира дневника на Харун. Митхат кани Хазал на парти, но по нареждане на Махиде го напуска. Старицата я притиска и тя се принуждава да открадне телефона на майка си. Харун и Дилара се карат заради Махиде. Той твърди, че е забравил за отмъщението в мига, когато са ги оженили. Дилара го отпраща от семейната им спалня. В кабинета обаче го чака една много съблазнителна Асуман. Само пристигането на Хазал спасява Харун от конфузната ситуация.

Чаатай монтира подслушвателно устройство в телефона на Дилара. Тя се опитва да намери апарата и звъни. Вдига й Хазал, която измисля добро обяснение защо телефона е при нея.

Арестуват Харун за взривяването на яхтата на Джихан. Той умолява Асуман да мълчи пред Дилара. Коварната сестра обаче съобщава на жена му така, че да срути дори и бизнеса й. Дилара отива да види Харун, който току-що е освободен. Той й предлага раздяла, но тя иска от него само да предаде леля си.

В следващия епизод на „Твоят мой живот” Бурхан търси Джансу, за да му помогне да се помири с Дениз. Тя получава криза на улицата и я блъска мотор. Старецът я води в болницата, където потвърждават, че е болна от Паркинсон. Съсипаните Дилара и Джихан се прегръщат – идеален момент за Кериман да ги снима и да прати фотото на  Харун.

Родителите на Джансу издирват болни от Паркинсон в рода й. Бурхан изпраща цветя на снаха си, Дениз ги вижда и му вдига скандал. Харун разбира по чия вина са го арестували. Махиде и Бурхан заговорничат срещу Джихан.

Под влияние на Митхат Хазал отива да види Джансу. Двете най-после се помиряват и се държат като сестри. Инджи се опитва да оневини Бурхан пред сина му.

Харун предава леля си в полицията. Дилара го моли за прошка. Селма отива при Джихан с молба за работа. Предлага му доказателства, че Харун е свързан с балканската мафия

Махиде обявява един милион за награда на този, който открие Рахми. Озан слага подслушвател на телефона на Хазал. Така с баща си разбират как Махиде я изнудва. Двамата отиват в имението, за да се видят с Хазал. Дилара не разрешава да отидат в полицията. Дъщеря й бяга от имението.

В последния епизод за седмицата на „Твоят мой живот” Джансу научава, че майката на Гюлсерен е страдала от Паркинсон. Джихан иска от Махиде ножа, с който дъщеря му е пробола Йозгюр. Лелята на Харун обаче не го дава.

Последна промяна на Петък, 07 Април 2017 17:34

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ