phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 06 Април 2017 12:51

"ПРОСТИ МИ", ТАЙНАТА НА БАХАР ОБЪРКВА ВСИЧКИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В следващите епизоди на "Прости ми", зрителите ще видят

-Фериде и Джунейт се разделят за пореден път в Прости ми, Кадерлен се отказва от Юсуф

Саит заключва Лейля в хотелската стая, за да я скара с мъжа й. В същото време бракът и на близначката на Умут в Прости ми се клати. Айкут написва писмо до Бахар, с което намеква, че знае за премеждието й с Берат. Стига до том, че пуска записа с признанието на насилника в дома й. Кадер обаче идва и скрива диска.

Тунч се обяснява в любов на Ейлюл. Както се очаква – Умут не вярва на Лейля. Найлян разкрива на Зухре, че доведената й дъщеря е отново с Тунч. Фериде гони мъжа си от вкъщи.

Кемал започва нова работа, която го вълнува. Иска да сподели щастието си с жена си. За беда я води точно там, където я е нападнал Берат. От горчивия спомен Бахар припада в ръцете му. Като се свестява признава само половината истина, пише kliuki.ws

Кадер вдига скандал на Берат в следващия епизод на Прости ми. Обвинява го, че заговорничи срещу сестра й. Той е готов да убие Айкут.

Свекърите на Фериде оправдават сина си и поемат отговорност за недоразумението с Мелис. И Джунейт се разболява и за него се погрижва бившата. В опитите си да му помогне обаче предизвиква поредното недоразумение. Свекърите я виждат на вратата на хотелската стая и си мислят, че са прекарали нощта заедно.

Кадерлен и Бахар се карат за пореден път. Лудата разбира в един момент, че Айкут иска само парите, а не детето. Изнудвачът успява да измъкне много пари от Бахар, за да мълчи за изнасилването.

 

Кадер най-после разбира, че Саит не я обича, когато сватбата им се проваля. Айкут печели доверието на Кемал, а Бахар е в капана на горчивата си тайна. Единственото добро за нея в Прости ми е, че злосторникът убеждава Кадерлен, че Юсуф не е нейно дете и тя се отказва да го отвлече.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ