phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ БЕЗ ОТГОВОР

Оценете статията
(0 гласа)

Махиде решава да се върне на село. Хатидже се опитва да я спре. Лелята на Харун научава, че всичките й приятели в селото са починали. Тя още повече се отчайва, че е останала сама.

Джансу се радва на резултатите от изследванията. В това време момичето получава криза с говора.

Озан продължава да търси, кой е дал парите на родителите на загиналото дете.

Харун се тревожи за леля си. Споделя това с Дилара.

Хатидже напомня на приятелката за Алас. Моли я да звънне на Харун, за да види детето. Племеникът й отговаря на обаждането.

Еге открива, че Чаатай е занесъл парите на опечаленото семейство. Озан е убеден, че саботажът на яхтата е дело на Харун.

Джихан съобщава на Йозкан за болестта на Джансу.

Харун моли Дилара да отидат заедно на обяд с Махиде. Дилара не е съгласна. Асу отново подслушва разговора им.

Хазал разглежда профила на Митхат и си мечтае. Асуман отново я поощрява да задълбочи отношенията.

Йозкан благодари на съдбата, че децата са били разменени, защото нямало да може да си позволи лечението на Джансу. Джихан го моли да не казва на Кериман.

Кериман открива в социалните мрежи снимките на Озан от закуската с Джансу.  Тя се ядосва и вдига огромен скандал на брат си. Той я пъди от стаята си.

Озан изпраща Бахтияр отново до дома на опечаленото семейство, за да провери дали Чаатай е дал парите. Озан се заканва да съсипе Харун, ако има пръст с взрива на яхтата.

Харун убеждава Дилара да отидат на гости на леля му.

Хазал се стяга да се види с Митхат, като отива във фирмата. Асуман й предлага да се облече по-секси.

Хазал и Митхат се срещат на входа на сградата. Той ѝ предлага да пият кафе заедно.

Харун и Дилара отиват на гости на Махиде. Старата жена ги посреща. Дилара ѝ поднася подарък. Махиде приема подаръка на снаха си с радост.

Озан разбира, че Харун е замесен в саботажа на яхтата. Веднага отива в имението, но Харун и майка му ги няма.

Махиде се извинява на Дилара. Тя прощава на жената. В това време Озан се появява  в къщата на Махиде. Обвинява Харун, че е поръчал убийството на баща му. Той отрича. Махиде се притеснява и си признава пред всички, че е поръчала взрива на яхтата. Харун е шокиран. Озан си мисли, че старата жена нарочно поема вината на Харун. Махиде припада, а Дилара си взима детето и напуска къщата. Харун откарва Махиде в болница.

Асуман съобщава всичко на Джандан. Бившата адвокатка се страхува от Махиде и предупреждава Асу. Докато двете говорят по телефона, Дилара се прибира в имението

Харун упреква леля си, че не е същата жена, която познава. Обвинява злобата и отмъщението на Махиде за смъртта на невинното дете. Харун е притеснен дали Дилара няма да го изостави, след това, което е направила леля му. Казва ѝ че за него вече тя не съществува и остава съвсем сама.

Харун се прибира вкъщи, но Дилара вече е излязла. Асуман се опитва да узнае какво се е случило. Харун търси жена си.

Озан съобщава на Джихан, кой е виновен за взрива на яхтата. Той казва на сина си, че е наясно и че ще предприеме нещо, след като говорят с Дилара.

Докато бившите съпрузи разговарят, Харун също отива на пристанището. Иска да вземе Дилара. Джихан го обвинява за убийството на малкото дете. Харун отново казва, че няма нищо общо със случилото се. Заплашва Джихан с убийство. Дилара се опитва да ги успокои.

Харун заявява, че е изтрил Махиде от живота си. Дилара не му вярва. Казва му, че е сгрешила, че се е омъжила за него. Харун я уверява, че никого не е убивал. Но ако тя не му вярва, да си вземе детето и да си тръгне с него...

 

 

Източник: Теленовелас

 

 

 


 

Последна промяна на Сряда, 05 Април 2017 12:50

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ