phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЛЕКАРИТЕ НА ДЖАНСУ?

Оценете статията
(0 гласа)

Бурхан насочва пистолет към Джихан. Азми също насочва пистолета си към Бурхан. Джихан заповядва на шофьора му да свали оръжието и гони неканения си гост от яхтата.

Харун нервничи, защото Дилара закъснява. Асуман налива масло в огъня, Той звъни на съпругата си. Дилара му обяснява къде е и с кого е била. Асу продължава да разпалва ревността на Харун. Той не издържа и ѝ съобщава, че Джансу е болна.

Дилара намеква, че сестра й трябва да си тръгне. Асу се стъписва. Двете се скарват. Асуман не й остава длъжна. Започва да разказва спомени от детството си в това имение. Дилара ѝ казва, че тя е само гостенка в този дом. Харун става мълчалив свидетел на скандала между двете. Асуман събира багажа си, за да напусне имението. Въпреки всичко Дилара се опитва да спре сестра си. Асу обаче си тръгва.

Озан също предлга да отведат Джансу на лечение в чужбина. Джихан не се съгласява, защото все още лекарите само се съмняват.

Бурхан казва на Йозкан, че ще унищожи Джихан и му нарежда да бъде с него.

Озан отива на гости у сестра си. Джансу приготвя чай, но отново ръцете й се разтреперват. Тя се опитва да овладее спазъма, но не може.

Йозкан се обвинява, че е влязъл в капана на Бурхан.

Асуман отива у Джандан. Разказва й, че Дилара я е изгонила от вилата.

Харун се тревожи за балдъзата си. Обажда се на Емрах и разбира, че Асуман е отседнала в някакъв блок. Харун отива да я вземе обратно.

Джандан кани приятелката си да остане при нея колкото иска. Предлага й да започне работа при нейния шеф. Асуман се съгласява.

Харун открива Асу. Предлага й да я вземе в имението. Асуман се дърпа, но накрая приема да се върне. Харун пита балдъзата си, дали познава Джандан. Тя отрича...

Йозкан отива на гости на дъщеря си заедно с Джан. Преди това се скарва на Кериман и я отпраща да отиде на работа.

Хазал отива във фирмата. Там се засичат с Митхат. Асу чака племенницата си в кабинета. Хазал се хвали на леля си, че се е видяла с Митхат. По съвет на Асу търси профила му в социалните мрежи. Асуман съветва Хазал да не изпуска момчето и да му прати покана за приятелство. Хазал се въздържа, но Асу му изпраща от името на племенницата си. Митхат я приема.

Кериман също е луднала по социалните мрежи. Прави снимки и ги качва в профила си.

Джихан се среща с Джансу и Дениз в едно от кафенетата, където са ходили заедно. Дениз случайно споделя с тъста си проблема, който има Джансу. Двамата мъже успяват да убедят момичето да си направи изследванията. Тя все още се страхува от ядрено-магнитния резонанс.

 

Резултатите от ЯМР са добри, но лекарят се съмнява в тях и моли Дениз и Джихан да следят Джансу дали не проявява други симптоми...

 

Източник: Теленовелас

Последна промяна на Вторник, 04 Април 2017 10:03

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ