phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 30 Март 2017 12:11

"ПРОСТИ МИ" - ОТВЛИЧАТ ДЕТЕТО НА БАХАР

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Дори Фериде и Джунейт са на път да се разделят отново в следващите епизоди на Прости ми

Тежки дни идват за всички млади семейства в Прости ми. Коварство и лудост пречат на щастието им, пише kliuki.ws.

Джунейт и Ферман започват да следят Найлян. Дори мъжът й я подозира. Стара приятелка на Бахар – Карделен, й гостува. Жената не е много наред. Вярва, че Юсуф е нейно дете и то от Берат. Иска си го обратно и се надява да го получи от стария си любим.

Зухре настоява Мелис на да напусне фирмата. Азис и Джунейт обаче я закрилят и я остават да работи в екипа. Всички виждат, че младоженците в Прости ми са странно хладни. Лейля признава на зълвата си, че не спи с мъжа си. Кадер веднага донася на Саит клюката. Той е доволен, че планът му е успял.

Карделен упоява Бахар и отвлича синчето й. Берат успява да върне Юсуф, без никой да разбере. Саит краде парите на Умут и принуждава Лейля да излъже, че ги е прахосала. Целта му е да всее раздор между тях.

Ферман и Джунейт злепоставят Найлян пред мъжа й. Тунч и Ейлюл споделят първо с Фериде, че са заедно. Кадерлен не се страхува от Берат и иска да си вземе Юсуф. Любовникът й Айкут обещава да вземе детето. Тя му казва, че Бахар е изнасилена от Берат преди няколко години. Той решава, че ще я изнуди. Записват признанието на Берат с камера. Айкут се надява да измъкне много пари от снахата на Козан.

Найлян скорява интрига с помощта на Мелис. Фериде мисли, че Джунейт й е изменил. Саит отвлича Лейля и я принуждава да остане при него в хотелската стая. Напразно мъжът й я търси.

 

Найлян продължава да тормози Мелис в следващите епизоди на Прости ми. Тя обаче не е съгласна да й се подчинява вече.

Последна промяна на Четвъртък, 30 Март 2017 12:14

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ