phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 18 Март 2017 15:06

"ИСТАНБУЛСКА БУЛКА", ЕПИЗОД 3

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Есма прави голяма крачка, за да разкара от имението Сюрея, без да се съобразява с факта, че Фарук не се отказва от желанието си за женитба. Ако в имението Боран пристигне булка, то тя трябва да е избрана от Есма и никой друг, това е закона на Есма.

Фикрет е щастлив, че ще се ожени за момиче, в което е влюбен вече много години, а Фарук се кара с майка си за нейното решение. А, Есма отдавна е осведомила цялата Бурса, че са намерили подходяща булка за семейство Боран.

Сюрея и Фарук не обръщат внимание на това, което се случва и се наслаждават на любовта си. Есма от една страна се радва на факта, че унижава Сюрея, от друга страна, я изпитва дали тя би била достойна за семейство Боран. Сюрея е заредена от любовта, който й дава Фарук и не се притеснява от „изпитите” на Есма.

В имението върви трескава подготовка за сватбата между Фикрет и Ипек, но внезапното появяване на Сенем хвърля сянка върху  тяхното щастие.

Есма подготвя сватба, отговаряща на нивото на семество Боран, без да се съобразява със Сюрея. Но бомбата, която ще хвърлят по време на сватбата ще нанесе големи беди на семейство Боран.

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ