Събота, 04 Февруари 2017 14:35

ЕРКАН ПЕТТЕКАЯ ЖИВЕЕ КАТО ЦАР, НО И РАБОТИ ЯКО

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Еркан Петеккая знае как се печелят пари – убийствен работен график и…дребен ритуал за късмет

Еркан Петеккая познава пътя до Анадола и обратно. Половината от живота му е на скитник, но другата – на принц.

Турската звезда познава живота в бедност. Роден е в Диарбекир и дори за малко е оставен в сиропиталище. Отнема му много години да живее в разкоша, в който работи, но със семейството си е обиколил и доста хотели. Не че нямали къде да живеят, но неговата работа ги принудила да се примирят с такова решение.

Един от първите му успешни проекти – „Beyaz Gelincik“ (Памуковата принцеса) изпраща актьора в родния край. Снимал в Адана от 2005 до 2007 година и никак не е искал да бъде разделен от съпругата и едногодишния си син. Договорил се с жена си и всички заминали заедно. Пет години по-късно, заради снимките на сериала „Дила“, зарязали модерния Истанбул, но след финала се върнали в мегаполиса, коментира kliuki.ws.

За да осигури на своя единствен син стабилна среда, избрали Бейкоз – квартал в азиатската част на града. Купили вила с голям двор. Имотът е разположен сред красива природа, далеч от градската суматоха.

На горния етаж са разположени спалните и тоалетните, а на партера – просторният салон, в който Еркан Петеккая сложил голям телевизионен екран. Там кани приятели, с които следи мачовете и се радва на специален кът за неговите инструменти.

На приземния етаж са кухнята, трапезарията и ателието на Дидем. Из цялата къща ще видите нейни платна в ярки цветове.

Суперзвезда с Анадола в сърцето

Домът на семейството Петеккая е модерно оборудван, но многобройните детайли в него показват, че се почита традицията на източна Анадола, по-точно – Диарбекир. На масата им има задължително чиния с плодове, бадеми, фъстъци и ядки, защото, както казват, че това привлича изобилие.

В градина има разположен голям басейн и футболно игрище за Джан, приятелите му и любимия лабрадор Шансли. Гостите обаче най-много харесват органичната градина и барбекюто!

„Израснах в къща с градина. Поддръжката й и отглеждането на зеленчуците тогава бяха мое задължение и удоволствие, а сега се занимавам само със събирането на плодовете „, шегува се актьорът.

 

Еркан Петеккая има още един ритуал, който носи от родния край. Казва, че му носи късмет: Всяка сутрин на гладно яде три маслини и пие малко зехтин.

Последните от admin

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото