phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", ДИЛАРА ИСКА ДА ЗАМИНЕ В АМЕРИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Дилара казва на Гюлсерен, че няма да иска отлагане на годежа. Споделя със съперничката си, че иска да роди детето и да го отгледа без баща. Предлага да забравят миналото, защото ще заминава. Дилара иска да отиде при майка си в Америка и се прощава с Гюлсерен. Дилара е притеснена, че децата й няма да я разберат. Гюлсерен изразява своята готовност да помогне. Дилара й поверява момичетата, защото е страхотна майка. Моли Гюлсерен, след като замине да се премести във вилата. Тя е против. Дилара се опитва да я убеди, дори я умолява да се съгласи.

Джансу казва на баща си, че къщата е страхотна, но иска да продължи да живее във вилата. Джихан се изненадва от разсъжденията на дъщеря си. Джихан казва, че Дилара се е грижила за нея и нормално е да я възприема за такава. Казва, че Джансу ще живее в имението, но ще си има стая в новата къща.

Харун се самонавива, че няма да загуби още веднъж Дилара. Чаатай му звъни, но той не вдига. Харун е обсебен от любовта си.

Гюлсерен споделя с Дерия за какво са си говорили с Дилара.

Харун се обажда на наемника да действа.

Дерия не вярва на Дилара.

Джихан е във вилата. Двамата с бившата му съпруга отново разговарят. Казва му, че ще замине, а от разговора й с Гюлсерен станало по-леко. Джихан е против бившата му съпруга да постави децата ред свършен факт. Тя не иска да го чуе. Джихан й пожелава щастие. Дилара му казва, че иска да живеят с Гюлсерен в имението. Той също е категорично против.

Харун отива при Джандан. Тя е изплашена. Опитва се да се оправдае, но Харун й забранява да говори. Освобождава охраната. Пита я дали тя е дала снимките с техните любовни преживявания на Джихан. Джандан му обяснява, че го е направила от ревност. Тя е влюбена в него и е готова на всичко за любовта. Харун й казва, че разбира всичко, но той е силният. Вади пистолет и го допира до челото.

Дилара организира прощална вечеря за децата си и семейството. Тя съобщава на прислугата, че Джихан ще се жени, а тя ще замине за Америка и не мисли да се връща. Моли прислугата да не споделят нищо с децата и останалите.

Хазал моли Джихан да отидат заедно на вечерята в имението. Той се разпорежда на Азми плътно да стои до дъщеря му.

Йълдъръм се обажда на Джихан, че адвокатката е изчезнала.

Джандан предлага да работят отново заедно с Харун. Той отговаря, че с Джихан е свършено. Дори я упреква, че сама е трябвало да го помоли да я убие. Допира пистолета до слепоочието й стреля. Пистолета е празен. Харун казва, че той е ангелът на смъртта на Джандан, но не знае кога ще я убие. Предупреждава я да бъде нащрек и я пуска да си ходи.</

Озан не иска да ходи на семейната вечеря. Джансу го моли да присъства. За него поведението на Дилара е комично. Джансу му казва, че трябва да подкрепят майка си в този труден момент. Озан е ядосан и не иска да отиде дори на сватбата на баща си.

Дилара кани Рахми на вечерята. Старецът я пита дали е добре. Кериман подслушва разговора. Опитва се да разбере за какво са си говорили двамата с бившата му снаха.

Всички са край масата за вечеря. Джихан пита къде е Озан.

Вземат мярка на Гюлсерен за булчинската рокля.

На вечеря Озан води Зейнеп. Запознава я със семейството си. Джихан и Дилара са изненадани, но не противоречат на сина си. Слушайки непринудения разговор на масата, Хазал се чувства неловко. Джихан пита Джансу, защо не е довела Дениз. Момичето се смущава, но отговаря, че приятелят й много го харесва.

Дерия казва на моделиерката да ушие хубава рокля.

Дилара се интересува от Зейнеп. Започва да я проверява дали е подходяща за сина й Рахми забавлява семейството с неговите истории. Дилара е тъжна. Двамата с Джихан се споглеждат с разбиране. Озан изпраща Зейнеп. Дилара се сбогува с Джихан. Благодари му за всичко.

Зейнеп упреква Озан, че я е завел без покана и я излъгал. Зейнеп го моли да не прави повече това. Озан казва на приятелката си, че е поканена на сватбата на Джихан и Гюлсерен. Отново й казва, че я обича.

Джихан използва момента да се сдобрят с Хазал. Казва ѝ че ако се държи прилично ограниченията, които е наложил, може да отпаднат, щом спре да лъже.

Джихан казва на Йълдъръм, че ако Джандан направи номер няма да й прости.

< Хазал отказва на Гюлсерен да я придружи на проба за роклята. Джансу обаче с радост придружава Гюлсерен.

Дилара говори с майка си, която е на круиз.

Гюлсерен се появява с новата булчинска рокля. Джансу и Дерия много я харесват, но моделиерката е приготвила още два модела, които Гюлсерен пробва. Джансу също си е поръчала тоалет при тази модистка.

Наемният убиец се обажда на Харун, за да му каже, че следи Джихан и ще действа при първа възможност.

Харун изпитва угризения на съвестта. Но любовта му към Дилара е безгранична.

Йозкан е щастлив, че са купили изгодно машина за баланс на гуми. Енгин се опитва да го приземи. Но Йозкан отново е във облаците от своите планове.

 

Източник: Теленовелас

Пролет

Parva=Prole...
Image Detail
prolet-8
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ