phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 14 Декември 2016 10:30

ЛЕЙЛА ТАНЛАР, НАВЪРШИ 19, И СИ ИМА ГАДЖЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Лейля Танлар печели луди, откакто е пълнолетна, но и стана прицел на жълтите медии

Лейля Танлар днес има рожден ден. Феновете на „Твоят мой живот” споделят празника на своята любимка. Тя за последно празнува като тийнейджърка, пише kliuki.ws

Сладката Джансу пред очите ни изживява първи, непознати трепети, но в родината вече е щастлива омъжена майка. Актрисата, която влезе в нейната кожа, също се наложи да порасне бързо. За три години изживя  емоциите на героинята си.

„Твоят мой живот” е първият сериал на Лейля Танлар. Още преди да започнат снимките Еркан Петеккая я предупреждава, че това са последните й дни на спокойствие. След това малкото момиченце се сдобива с още един батко и една прекрасна приятелка.

Сладураната израсна пред очите на зрителя. Нейната Джансу не предполага особени актьорски напъни. Младото момиче обаче има за какво да се притеснява. Тя се разкъсва между тежките снимки, уроците в чужбина и…екранното си семейство.

Лейля Танлар обожава Нургюл Йешилчай и страшно харесва Еркан Петеккая. Скандалите между двамата се отразяват на всички, но тя най-трудно приема нещата. Алина Боз очевидно заема страната на „майка си”. Посестримата й обаче се чувства като дете на разведени между тях двамата.

Също като Джансу тя среща първата любов, докато техните водят битки. Докато се нарадва на новите трепети, изведнъж цялата преса започна да я одумва. „Лейля Танлар вече не е девствена!” е най-тежкото заглавие, което се публикува.

На помощ на хубавицата идва екранното й семейство во главе с…Нурсел Кьосе. „Кериман” в живота  е силна и своенравна за десетина. Носи къси поли, дълбоки деколтета и сваля млади мъже. Отказва да робува на предразсъдъци и това е безценен урок на „племенниците” й от „Твоят мой живот”.

Лейля Танлар научи, че разцъфтялата й красота е капитал, който струва много. В момента поддържа убийствена форма и печели луди пари като рекламно лице…И май има ново гадже!


Последна промяна на Сряда, 14 Декември 2016 10:36

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ