Четвъртък, 08 Декември 2016 16:48

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" - ТРЕТИ СЕЗОН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

„Откраднат живот“ не свършва следващата сряда, когато Нова тв ще излъчи последния епизод от втория сезон! Хитовият лекарски сериал ще има и трети сезон, чийто снимки текат от няколко дни, съобщава агенция ПИК по информация от продуцента Евтим Милошев.

Сериалът проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои – лекарите от болница „Свети Кирил“. За серията на 14 декември сценаристите са подготвили неочаквани развръзки. В последните епизоди разкритието за разменените бебета разтърси Калин Георгиев, който разбра кой всъщност е истинският му баща. А отношенията му с досегашните му „официални“ родители ще ескалират по време на важно събитие за доц. Генадиев.

Снимките на третия сезон са започнали преди седмица, на 1 декември. „В момента снимаме с два екипа, с много голяма интензивност, за да успеем до 20 декември да сме готови с първите епизоди“, обяви пред ПИК Милошев.

От 21 декември актьорите и снимачният екип излизат в почивка, за да празнуват със семействата си Коледните и Новогодишните празници, след които отново се събират край операционната маса.

На този етап Милошев е пестелив за подробности какво да очакват феновете на лекарския сериал в новия сезон, който по всяка вероятност ще види ефир напролет. „Снимаме на нови локации, имаме много нови сюжети и нови актьори. Много съм амбициран третият сезон да надмине досегашните два. Самият сериал дава възможност да участват гост звезди за по една или две серии. Ще има известни имена, но засега нека останат в тайна“, допълни продуцентът.

 

По информация на ПИК един от тях ще бъде Димитър Рачков. Комикът е трябвало да участва първо в пилотния сезон, след това във втория, дори е била написана роля за него, но заради напрегнатия му работен график не е успял да се стикова с екипа на филма. „Наистина имахме нещо, което беше подходящо за Рачков, но той е много зает. Със сигурност ще направим така, че да го вмъкнем, той е страхотен драматичен артист“, коментира още Евтим Милошев.

Източник; pik.bg

Последна промяна на Четвъртък, 08 Декември 2016 16:51

Последните от admin

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото