phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 08 Декември 2016 12:43

"ПРОСТИ МИ" - НА КОГО Е СЕСТРА ЕЙЛЮЛ?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Фериде и Тунч тръгват по пътя на миналото, в търсене на отговори за случващото в семейство Козан. В новите епизоди на „Прости ми”, двамата установяват, че Ейлюл вероятно е тяхна сестра. Дилек започва да разпитва за пожара, случил се в холдинга преди 18 години. Тя дори открива пожарникаря, спасил двете момичета, но човекът не помни да е виждал Осман Козан около холдинга във фаталните часове, пише kliuki.ws

Зухре проследява Дилек и също се среща с пожарникаря. Установява, че той наистина не знае какво се е случило в компанията през фаталната нощ. Привиква в кабинета на Тунч и Ялъч — служителят, който е подкупила, за да запази истината в тайна. И настоява да потвърди уговорката им да пази мълчание за случилото се.

Фериде разбира, че Ейлюл може наистина да е нейна сестра. От психиатъра й тя научава, че момичето е направило опит за самоубийство. За да не пострадат отношенията й с Джунейт обаче, отказва да я признае за своя роднина.

В същото време Тунч споделя с нея и Дилек подозренията си, че майка му и баща му имат връзка с пожара. Той открива, че Осман е правил големи преводи на името на Ялъч. Зухре не се издава, но синът й успява да сложи подслушвателни устройства в кабинета си. И след поредната среща между майка му и мъжа, разбира, че става дума за уличаваща касета.

Непознат мъж прониква в дома на Бахар, но тя го залавя. И открива, че това е същият човек, когото е спасила — Джесур. Той се измъква с оправданието, че е искал само да се погрижи за нея, но тя не му се доверява напълно.

В новите епизоди на "Прости ми", той и Сонер се опитват да измамят семейството, като поискат откуп, за да го върнат. Козан събират сумата, но искат доказателства, че мъжът е жив. Саид настоява Кадер по-скоро да му стане съпруга, но тя изпитва сериозни колебания…

 

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ