phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 10 Ноември 2016 08:31

"ПРОСТИ МИ" - ПРОМЯНА В ПОВЕДЕНИЕТО НА ШАХИН

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В следващите епизоди на "Прости ми" мистерията около произхода на Фериде почти се разплита

В "Прости ми" предстои да видите неочакваната промяна в Шахин и драматичните събития в дома на старите Козан.

Шебнем заговорничи с Асъм, но не споделя нищо с мъжа си. Шахин е по дирите й. Разговор разкрива, че Джесур е платил за убийството на Муса, а Бахар е била съдена само, за да не му стане донор, пише kliuki.ws

Шахин напуска съпругата си и е готов на развод. Решава да укрепи връзката си със Севги, въпреки обещанието да изчезне от живота й. Купува й кола. Кемал научава, че Асъм ще направи признания в замяна на пари. Надява се да намери начин да разбере истината за кошмара, който преживя Бахар.

Шебнем не смята да се раздели със съпруга си по мирен път. Нахлува в дома на съперницата си в Прости ми. Разкрива всичко за мъжа им, което досъсипва Севги. Кемал опитва да оправи нещата, а Шахин е толкова благодарен, че му прехвърля състоянието на Кудрет. Джесур обаче не иска да загуби наследството. Плаща да убият Шахин, но Кемал за пореден път помага на разкаялия се тъст.

Кадир упорито заблуждава Лейля. Кадер осъзнава, че брат й и годеницата му ги разделя интрига. Умут снима бащата на Лейля в казино, но не успява да й даде доказателство. Тя обаче му вярва, въпреки че Кадир изтрива снимката. Двамата са готови да се изправят срещу всички, стига да останат завинаги заедно.

Дилек и Фериде се доближават все повече до истината. Разбират истинското име на любимата на Джунейт и сестра й – Мелек и Айше. Доволни са и споделят със старите Козан. Двете обаче не са слепи и виждат, че информацията тревожи Осман и Зухре. Търсят къде е Айше, но откриват саммо жената, която я е продала в бардаците. Емине опитва да ги заблуди. След това жената се свързва с Тунч. Ейлюл проследява любовника си и ги вижда как заговорничат.

 

Без да знае никой, още един брак в Прости ми се спасява – Ферман и Йълдъз се сдобряват броени дни преди да се разведат. Двамата крият връзката си от Осман. Той пък подозира, че Ферман отново се е забъркал с чужда жена.

Последна промяна на Четвъртък, 10 Ноември 2016 08:34

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ