phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 22 Септември 2016 14:06

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ" С ПО-ДОБЪР РЕЙТИНГ ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Българският сериал би турските. Сигурно това си казват много зрители, откакто Нова тв пусна втория сезон на "Откраднат живот". Рейтингът на родната продукция се оказа доста по-добър от успоредно вървящите турски сериали, които доскоро бяха без конкуренция. Вероятно това дава сили на екипа, защото работата е до пълно изтощение. Снимките продължават по 12 часа на ден от понеделник до неделя, пише в. "Уикенд".

Работата по "Откраднат живот" тръгнала почти на шега. Сценаристката Христина Апостолова имала готов сценарий само за един епизод, а актьорският състав бил подбран едва наполовина, когато от Нова възложили на екипа да прави докторски сериал за праймтайма. Точно тогава тя се запознала с холивудски сценарист, който я разпитал за продукцията. Когато чул докъде е стигнал екипът с подготовката си и кога трябва да е готов, отсякъл, че никога няма да успеят. "Каза ми, ако случайно се получи, да му кажа, било му много интересно", сподели Апостолова.

От екипа са горди, че не само им се е получило, но и вече има втори сезон. Гордеят се също така, че са върнали интереса към БГ сериалите, след като през 2014-а те изведнъж изчезват от телевизионния ефир. До момента в "Откраднат живот" са снимани 427 професионални актьори извън тези с главните и второстепенни роли.

 

 

Последна промяна на Четвъртък, 22 Септември 2016 14:12

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ