phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 09 Септември 2016 14:00

КОМПОЗИТОРЪТ НА "КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ" ПИШЕ МУЗИКА И ЗА "СМЕЛИЯТ И КРАСИВАТА"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Тойгар Ашъклъ звездата на филмовата музика в Турция

 

Любителите на сериала "Кварталът на богатите" са впечатлени, не само от добрата актьорска игра, но и от красивата музика, написана от известният Тойгар Ашъклъ. Той е писал музиката и на следните сериали: "Север, юг", "С Русия в сърцето", Езел, "Забранена любов". В момента Тойгар прави музиката на "Вътре" с Чаатай Улусой и "Смелият и красивата" с Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн.

Стартът на "Смелият и красивата" се очаква през октомври, ето и сценарият на сериала.

Сюжет на „Смелият и красивата”

Много красив и пленителен  мъж, на име Джесур, пристига от града в едно село. Той  е толкова чаровен и добър, че влюбва в себе си цялото село. Там той се запознава със Сюбхан, разказва стара легендата, която е представена в съвременен вариант. Сюбхан е от богато семейство и в селището се занимава със семейния бизнес. Младите хора се влюбват един в друг. Изгаряща страст обладава и двамата.Но те не знаят една важна подробност. А, тя е, че техните семейства враждуват отдавна. Влюбените се сблъскват с тъмните страни на своите бащи и още не са запознати с незавършените дела между семействата. Жестоки тайни изникват помежду им.

На голямата любов пада сянка,  семействата на двамата влюбени са категорично против техните отношения и правят любовта им невъзможна. В отношенията се намесват най-старите членове на фамилиите. И, именно в този момент, става ясно, защо Джесур е дошъл в това село. Започва разкриването на тайната

Последна промяна на Петък, 09 Септември 2016 14:22

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ