phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 03 Септември 2016 16:03

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ", 2 СЕЗОН, ЕПИЗОД 1

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Зрителите очакват с интерес втори сезон на „Откраднат живот”, чийто старт е на 13 септември по Нова тв.

„След като в първи сезон живяха с лъжата, сега героите ще се научат да живеят с истината. По-интересно е да се види как двете момчета – Алекс и Калин, ще стигнат до тази истина и как ще се адаптират към нея”, сподели пред „Монитор” сценаристът Христина Апостолова.

Ще промени ли шефът на болницата проф. Генадиев (Стоян Алексиев) отношението си към Василев, след като разбра, че е негов биологичен син, е един от основните въпроси на сезона.

Феновете живо се интересуват и от съдбата на д-р Стилянова, която катастрофира след вербален сблъсък с жената на любимия си Виолета Захариева (Йоанна Буковска). От екипа на Dream Team не издават нищо за бъдещето на героинята на Ралица Паскалева.

Радина Думанян издава, че във втория сезон любовта между Биляна и Алекс ще избухне като супернова. „Тази искра ще се превърне в движеща сила за живота на Биляна, но щом има много любов, значи ще има и много трудности”, казва Думанян.

В унисон със слогана на сезона – „Маските падат”, всеки от героите ще преживее катарзис. Една от най-разтърсващите трансформации е запазена за Мария Каварджикова. Героинята й Евгения Генадиева погрешка получи коварния есемес „Другият ти син е жив” и оглави зрителския чарт за ревли. „Абсолютно вярно е, че Мария бе като бледа сянка на мъжа си, но сега ще избухне. Ще бъде неузнаваема. Д-р Захариев има една такава реплика: „Не се променят правилата на играта, а се сменя цялата игра”, тоест добрите стават лоши, а лошите се пречупват пред обстоятелствата”, обяснява Христина Апостолова.

Тя признава, че критиките относно близостта на сериала с българската болнична действителност не са й непознати. „Свети Кирил” е прекалено лъскава и уютна и за да оправдаят това, продуцентите слагат на фасадата табела с пояснение, че сградата е реставрирана по европейски проект. Медиците в шоуто съчувстват максимално на пациентите, изповядват ги и понякога дори нарушават закона в името на хепиенд за болния. „Хората често ме питат: „Къде са тия лекари, за да идем при тях?” Хубавото е, че съм срещала и такива, които казват, че са посещавали такава болница. Виждали са добрия пример”, добавя сценаристката.

На терен екипът работи с консултанти от Александровска и Окръжна болница, а към момента не й се е случвало да спори с актьор за реплика или сюжетен обрат, който не му е присъщ. „Те си харесват текстовете и дават обратна връзка, когато са екзалтирани. Имат свободата да променят определени думи, които не им лежат на изказа. Например един казва „гледай”, друг казва „виж”, а трети – „скивай”.

Инфо: Вестник Монитор

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ